PayBillsMalaysia
PaymentGalaxy
Terima e-Bil,bayar bil atas talian,bila-bila masa. Percuma,mudah dan selamat.
butang bermula Log Masuk butang berakhir
garis baru
 
  , 13 April 2024 
Maklumat Syarikat
 
Maklumat Umum

Laksana sedang duduk bertenggek di puncak dunia baru dengan teknologi yang berkembang pesat, SiliconNet Technologies Sdn Bhd, menjadi satu penyelesaian Internet yang terkemuka dan syarikat pelbagai perkhidmatan, diwujudkan sebagai pemangkin terhadap pertumbuhan industri Teknologi Maklumat (IT) tempatan.

Kami berazam untuk memberi sumbangan sehingga ke tahap produktiviti tertinggi dalam Negeri dengan menyediakan satu penyelesaian yang mantap kepada organisasi-organisasi dan perniagaan-perniagaan dengan lebih berkesan, cekap dan penggunaan Teknologi Maklumat yang boleh suai untuk membantu mereka bersaing di dalam alaf baru.

 
Profil Korporat

SiliconNet Technologies Sdn. Bhd. (SNT), yang telah ditubuhkan pada Oktober 1996, merupakan syarikat tempatan yang menerajui keperluan-keperluan urus niaga pada masa kini sebagai Penyelesaian bagi Internet dan Intranet, Perkhidmatan-perkhidmatan Multimedia termasuklah kemajuan aplikasi-aplikasi dan implementasi yang berasaskan web.

Anak syarikat kepada Sarawak Information Systems Sdn. Bhd. (SAINS), SNT adalah terdiri daripada lebih kurang 55 orang kakitangan berkemahiran dengan pelbagai kemahiran dan pengalaman dalam hal runding cara, reka bentuk, penyelesaian pembangunan dan implementasi untuk industri I3 (Internet, Intranet & Ekstranet) Kami berkepakaran dalam penyelesaian-penyelesaian portal, eDagang, perkhidmatan-perkhidmatan multimedia, pembangunan laman web berasaskan Java.

 
Kontak-kontak
SiliconNet Technologies Sdn Bhd
PayBillsMalaysia
F11 & F12, 1st Floor, Mall 2, CityOne Megamall
Jalan Song
93350 Kuching
Sarawak
Malaysia
Tel :   1-300-88-7722
Faks :   +(60)82-266233
Emel :   service@paymentgalaxy.com
(untuk urusan berkaitan dengan perniagaan dan pemasaran.)


Perlu Bantuan atau Mempunyai Maklum Balas?

Anda boleh menggunakan Borang Maklumbalas Atas Talian

Kami juga boleh dihubungi di Khidmat Pelanggan SiliconNet Technologies dan Sarawak Pay (24x7)

Tel : 1-300-88-7722
Fax : +(60)82-442522
Emel : customerservice@sarawakpay.gov.my

 
garis mendatar